Forum Klasowe
Tu można pisać o handlu w ogame-ie . Jak ktoś chce sie zamienić surowcami to może tu napisać . Ja mam pod dostatkiem deuteru więc jak ktoś need to moge sie zamienić
.
użytkownik forum
ja też mam tak w miarę deuteru a cienko stoję z metalem ;/
Administrator
ja mam pod dostatkiem metalu i deuteru a kryształu tylko 60k a to wszystko dzieki tmsz0323 planeta: planeta matka wspolrzedne 1:217:11 atakowac smialo
użytkownik forum
hehah
Ej nie wiem po co ty to wogule mówisz . Ktoś zacznie farmić np. taki bartek i będziesz miał miej surowców z farmienia . A tak wogule to Bartek zacznij farmić , to przynosi niezłe korzyści ale narpiew musisz mieć z 2 duże transportery
użytkownik forum
fajnie tylko co to znaczy 'farmić' xD ;P:d
Farmić - czyli wysyłać ciągle flote z transporterami na kogoś kto nie gra tzw. gdzieś wyjechał czy coś i jest zniszczony . Albo po prostu jak kogoś zniszczysz to ciągle go farmisz i nie może się odbudować
nowicjusz
To jest dobry sposób na zbieranie sórowców. Sam tak robie i jest to bardzo opłacalne
użytkownik forum
Miszi jaki avatar
Arcio :
Ej lol zdeczka to odbiega od tematu xD . Nastepnym razem takie posty będąkasowane
Administrator
Bartek_Semrau napisał:
Miszi jaki avatar
możesz mu to napisac na pw jeszcze raz a dostaniesz warna
Arcio:
Jeżeli już to piszesz to po to jest opcja edytuj tak jak ja to zrobiłem a nie robisz nowy post -.-